SBBK - BC Luleå skjuts upp

Tisdag 17 november 2020

Fredagens hemmamatch i SBL herr mot BC Luleå skjuts upp, detta på grund av att flera i BC Luleå befaras vara smittade med covid-19.

Beslutet att flytta fram matchen är taget av Svenska Basketbollförbundets tävlingsutskott som skriver följande i sitt beslut:

"SBBF:s Tävlingsutskott har tagit beslutet att skjuta upp matchen Södertälje Basketbollklubb- BC Luleå, ordinarie matchdag 201120, pga befarad smittspridning i Luleå. SBBF:s tävlingsavdelning är behjälplig att hitta ett nytt speldatum. Enligt Covid 19 protokollet ska matchen spelas inom fyra veckor. TU ser dock att Södertälje har fått flera matcher uppskjutna och kan få svårt att få in ett nytt speldatum under denna period. "

På grund av landslagsuppehåll spelar därför inte SBBK herrlag sin nästa match förrän 1/12 då på bortaplan mot Umeå BSKT.


Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

 • Herrarna vann i Umeå

  Skrivet 2020-12-01

  SBBK vann mot Umeå med 96-90 i en svängig match.

  Läs mer
 • SBBK herr ska hitta rytmen mot Umeå

  Skrivet 2020-11-30

  Med inställda matcher och speciella tider har det gått upp och ner för SBBK:s herrlag. Efter landslagsuppehållet vill SBBK hitta stabiliteten och första möjligheten för det blir under tisdagskvällen när ...

  Läs mer
 • SBBK utklassat i "Tegeltemplet"

  Skrivet 2020-11-16

  Ett för kvällen mycket inspirerat Jämtland körde över SBBK och vann med 112-71 i en match som var avgjord redan i halvtid, då skillnaden var 30 poäng.

  Läs mer
SBBK Herrlaget