Fredagens match uppskjuten

Onsdag 6 januari 2021

Efter att ytterligare ett fall av corona har bekräftats i SBBK trupp är även fredagens match mot Umeå BSKT uppskjuten. 

 

I dagsläget är SBBK:s herrlag satta i karantän och det bedrivs ingen basketverksamhet. Vi återkommer så fort vi vet mer när SBBK:s herrlag kan återuppta sin verksamhet och hur det blir med nästa veckas två matcher mot BC Luleå.

 

 – Vi försöker hålla en logisk linje och vara så professionella vi bara kan. Men det är inte alltid så lätt med det här viruset, speciellt inte när rekommendationer och riktlinjer ändras. Men jag tycker klubben tar det här på stort allvar och det är det viktigaste. Det har inte varit någon press från den sportsliga delen, utan alla, inklusive coacherna, har agerat med stor ödmjukhet och förståelse, säger SBBK:s lagläkare Olle Lindström.

 

Beslutet att skjuta upp matchen är taget av Svenska Basketbollförbundet.  


Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

 • Ny vinst för SBBK mot Köping

  Skrivet 2021-01-22

  SBBK tog sin elfte raka vinst när Köping besegrades hemma i Täljehallen med 86-80, i en match som inför den sista quartern var jämn.

  Läs mer
 • Köping näst ut för SBBK

  Skrivet 2021-01-21

  Matcherna duggar tätt för SBBK:s herrlag. Under fredagskvällen har det blivit dags för veckans andra match när Köping gästar Täljehallen.

  Läs mer
 • Övertygande seger mot Borås och tionde raka

  Skrivet 2021-01-20

  SBBK fick sin revansch mot Borås Basket och vann övertygande med 97-73. Att Marek Klassen saknades var kännbart för Borås, som aldrig riktigt fick kontakt i matchen. Poängbäst blev Anton ...

  Läs mer
SBBK Herrlaget