Årets SBBK:are genom åren (under påfyllnad...)

2017 Erik Lindell

”För att under snart två decennier varit SBBK trogen som både ungdomstränare och tävlingsansvarig. Han har bl a förfinat och utvecklat Scania Cup samt startat och tagit Telge Open till en nivå ingen kunnat föreställa sig.  Dessutom fyller han Täljehallen med arrangemang. Sveriges bäste cupgeneral.”

 

2016 Mike Joseph

Ogillad av några, älskad av oss alla i SBBK” beskriver honom ganska väl på planen. Med sin uppoffrande spelstil, lojalitet, tuffhet och sitt ledarskap har han varit en grundpelare i Kings lagbygge år efter år."

 

2015 Johan Linder

”Med sitt samlade, ödmjuka och professionella sätt har han lett klubben till bl a 4 raka SM-guld, vänt nedåtgående siffror i antal spelare, förvärvat Täljehallen, stabiliserat ekonomin och tagit fram nya mål- och visioner”

 

2014 Alexander Wikner

”Hans engagemang och ambition, kombinerat med en hög kunskap och tålmodigt målinriktat arbete, har lyft såväl seniorelitspelare till nya nivåer som gett de allra yngsta spelarna motivation och inspiration att träna allsidigt."

 

2013 Vedran Bosnic

”Han har en energi och drivkraft som smittar av sig och ett kunnande och en professionalism utöver det vanliga. Han har med tålamod och utifrån SBBK:s klubbidé om att satsa på egna produkter i kombination med att utveckla både alla spelare samt spelet lett Kings till SM-guld 2013.”

 

2012 Ann Sofi Thelin

"För ett synnerligen uthålligt och engagerat arbete bidragit till Telge Baskets framgångar de senaste 15 åren krönt med de två senaste årens SM-guld och framgångar internationellt både för klubblag och alla landslag på damsidan."

 

Kommer flera...