Årets SBBK:are Robert ”Robban” Andersson och Peter Wittzell

Tisdag 23 februari 2021

  • SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall delar ut utmärkelsen Årets SBBK:are till Robert Andersson och Peter Wittzell. Foto: Anna Forsström
    SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall delar ut utmärkelsen Årets SBBK:are till Robert Andersson och Peter Wittzell. Foto: Anna Forsström
  • SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall och Årets SBBK:are Robert Andersson. Foto: Anna Forsström
    SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall och Årets SBBK:are Robert Andersson. Foto: Anna Forsström
  • SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall och Årets SBBK:are Peter Wittzell. Foto: Anna Forsström
    SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall och Årets SBBK:are Peter Wittzell. Foto: Anna Forsström

Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort insatser för SBBK långt utöver det vanliga. Årets SBBK:are är Robert ”Robban” Andersson och Peter Wittzell.

 

Det är SBBK:s styrelse som varje år utser Årets SBBK:are och genom åren har totalt 47 personer fått utmärkelsen, som normalt delas ut under klubbens årsmöte. Dock är det ju inte normala tider, så utmärkelsen delades istället ut under gårdagens match mot Uppsala av SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall.

 

Årets SBBK:are 2020 är Robert ”Robban” Andersson, SBBK:s förra klubbdirektör, och Peter Wittzell även han tidigare klubbdirektör samt de senaste åren VD för Täljehallen AB.

 

Motivering Robert Andersson:

För att under 2010-talet med stort engagemang och ett inkluderande ledarskap lett föreningen till oerhörda idrottsliga framgångar på seniornivå som inte bevittnats sedan 1980-talet.

 

Motivering Peter Wittzell:

För att i över ett decennium med stor hängivenhet lett föreningen samt starkt bidragit till övertagandet av Täljehallen och genomförandet av GF-projektet och därmed lagt en stabil grund för framtiden.

 

Ett stort grattis från klubben och tack för era värdefulla insatser för SBBK genom åren!


Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

SBBK