Bli stödjande medlem i SBBK

Tisdag 4 december 2018

Foto: Ateljé Schulte
Foto: Ateljé Schulte
Bli stödjande medlem i SBBK
 
Basketsäsongen är igång på allvar och det är full fart i Täljehallen och på många andra ställen i Södertälje sju dagar i veckan. I april/maj nästa år vet vi vilka lag som blir Svenska Mästare denna säsong och om Kings och Telge lyckats utmana titelförsvararna Norrköping Dolphins (herr) och Luleå Basket (dam) om SM-gulden. Men innan dess finns det även många spännande matcher gällande alla våra bredd- och elitlag att se fram emot…

Medlemmarna är SBBKs främsta tillgång. Medlemmarna är SBBKs kärna som ska besluta om och organisera föreningens verksamhet. Detta görs på SBBKs årsmöte en gång per år.

SBBK vill ge tillbaka till Er medlemmar och vårda Ert intresse och engagemang. Som stödjande medlem till SBBK får Du därför förutom medlemskapet och de rättigheter som kommer med det en hel del förmåner och erbjudanden. Det kommer dessutom fyllas på under säsongen. Mer om dessa kan du läsa här.

Vi tror att det finns många av Er föräldrar, ledare, funktionärer, supportrar, samarbetspartners med flera som har en anknytning till SBBK som också skulle vilja vara medlem och på det sättet stötta föreningen lite extra. Dessutom så blir förmånerna än bättre ju fler vi är!

Medlemsavgiften uppgår endast till 300 kr per år.

Vi hoppas och tror att Du är en av dessa som vill bli medlem och i så fall klickar du på länken nedan så är Du medlem på ett klick.

Jag blir gärna stödjande medlem i SBBK!

När du har betalat medlemsavgiften får du ett brev hem med Ditt medlemskort.

Hjärtligt välkommen som medlem i Sveriges framgångsrikaste basketförening.
Robert Andersson
Klubbdirektör

 
"SBBK vill vara ett föredöme inom svensk idrott, en totalklubb med bredd- såväl som elitverksamhet som tar ett stort samhällsansvar i Södertälje. SBBK ska kännetecknas av den stora klubbens ambitioner, kvalitet och resurser i samklang med den lilla klubbens gemenskap, tillgänglighet och trygghet."

Relaterade nyheter

SBBK